Opslag

 Het adres voor het opslaan van: Tenthuizen, Aanhangers, Containers en Fietsen.

 

Tenthuizen

Voor de tenthuisjes werken we met een systeem, als u in april op gaat bouwen maken we gelijk een afspraak  voor wanneer u in september weer in de opslag gaat. In september maken we gelijk een afspraak voor het opbouwen in april. We zetten de tenthuisjes op volgorde, dus is het heel moeilijk om de opbouwdatum te wijzigen, de afbreekdatum is wat makkelijker om te zetten, mits u op tijd bent. We doen 6 tenthuisjes per dag, dus vol is vol. Bent u afhankelijk van het weekend is het dus noodzakelijk om op tijd een afspraak te maken. Dit kan zelfs 1 of 2 jaar vooruit. Doordeweeks is het vaak geen probleem.

We slaan ook tenthuisjes in aanhangers op. Aanhangers welke we nu hebben staan kunnen blijven, maar nieuwe nemen we niet meer aan. Hiervoor in de plaats hebben we een nieuwe vorm van opslag gevonden en wel opslag in een container

U dient zelf uw tenthuis en/of spullen in de opslag te verzekeren. Dit kan vaak bij uw inboedelverzekering. Natuurlijk is het niet toegestaan om gasflessen of andere brandbare stoffen in de container op te slaan. 

Opslagcontainers

De containers worden door ons als bouwpakket opgehaald, we zetten ze in elkaar en maken er een houten ‘pallet’ onder zodat ze wat steviger in het terrein staan en van de grond. Camping Stortemelk wil ze niet het hele seizoen op de camping hebben staan, daarom slaan wij ze zomers voor u op, dit zit voor 10 jaar bij de huurkoop in. Vanaf seizoen 2019 staat Stortemelk opslag in een container ook toe op vak groen, wit of blauw.

Voor ons moet de plek wel goed te bereiken zijn met de ruwterreinheftruck en ook hier moet in april op en in september afgebroken worden.

Afmetingen container “normaal” tenthuis:
Buiten: Breed 220cm x Hoog 220cm x Diep 137.5cm
Binnen: Breed 200cm x Hoog 200cm x Diep 130cm
Inhoud 6.5 kuub.

Afmetingen container groot tenthuis
Buiten: Breed 220cm x Hoog 220cm x Diep 225cm
Binnen: Breed 200cm x Hoog 200cm x Diep 207cm
Inhoud 8.28 kuub.

Zo werkt het:

    1. Als u wilt opbouwen geeft u een week door. Wij zetten 1x per week de containers voor die aankomende week op de camping. Ook halen we de lege dan weer op om zo min mogelijk vervoersbewegingen met de ruwterreinheftruck over de camping te maken.
    1. Als uw wilt afbreken geeft u weer een week door. Wij zorgen dat de container zo dicht mogelijk bij uw tenthuis staat. U geeft een seintje wanneer alles ingepakt is en hij opgehaald kan worden.
    1. Met opbouwen of afbreken is het niet de bedoeling dat uw container een maand voor uw tenthuis staat, met een dag of 10 moet het wel ophouden.

Opbouwen en afbreken bij gebruik van een container is in april en september/oktober. Tijdens drukke perioden rijden we niet met de heftruck over de camping.

Dit kost het:

De prijs van een nieuwe container is in 2022 € 1875,00 inclusief BTW welke u in één keer betaalt. Hiervoor staat de container op Vlieland, in elkaar en voorzien van een houten onderstel. Ten opzichte van 2020 is de prijs van een container flink gestegen. Zie info staalprijzen onderaan deze pagina.

U heeft de container in eigendom als de koopprijs volledig is voldaan. Wij hebben het recht op eerste koop, als u binnen 120 maanden uw container verkoopt. De waarde is de koopprijs minus 10% inclusief BTW, voor elk verstreken jaar sinds aankoop.

Voorbeeld: 4 jaar gebruik x € 187,50 = € 750,00 euro. Dan ontvangt u dus € 1875,00 – € 750,00 =

€ 1125,00 retour.

U maakt minimaal 10 jaar gebruik van onze opslagfaciliteiten, kosten kleine container € 380,00, grote container € 475,00 per jaar. Prijzen zijn inclusief BTW en worden jaarlijks geïndexeerd.

Wilt u in september gebruik maken van een container, dan dient u deze uiterlijk halverwege juni te bestellen. Ook is het mogelijk om de container zelf te kopen. Houd er dan wel rekening mee dat u het in elkaar zetten en het maken van de pallet zelf moet doen. Voor de zomeropslag van een eigen container rekenen we € 205,00, inclusief vervoer.

Aanhangers

Kampeergasten die elk jaar komen kamperen willen regelmatig hun aanhanger op Vlieland laten overwinteren. Ook in de zomer slaan we aanhangwagens op. Dus als u uw nette aanhanger niet de hele zomer (of een paar weken) buiten wilt hebben staan, kan deze voor € 95,00 (incl. vervoer) naar binnen. Deze mogelijkheid is er van 1 mei tot de eerste week september. Dit is natuurlijk ook erg handig als u alleen in het voor- en najaar komt en uw aanhanger in de tussenliggende tijd op Vlieland wilt laten staan. Aanhanger uit de opslag: 1 week van te voren bellen. Aanhanger in de opslag: paar dagen van te voren bellen.

Fietsen

Opslag van een fiets kost € 40,00 per winter. Hiervoor krijgt u een label die u aan de fiets bevestigt. Op de label zetten we de datum zodat we weten wanneer de fiets in de opslag is gekomen. Vanaf 2018 slaan we alleen nog de fietsen op van de mensen die opslag bij ons hebben ondergebracht. Na twee jaar verwijderen we de fietsen met een oud label. In 2021 komen de fietsen niet meer in de oude schuur in het dorp te staan.

Losse opslag

Voor losse kampeeropslag, kunt u mailen met info@janvanvlieland.nl of bel 06 51 812 509. Ook kunt u daar een krat huren dmv een statiegeldsysteem om uw spullen in op te slaan.
 

NIEUW CONTAINERVERHUUR

Er is steeds meer vraag naar opslag voor een bepaalde tijd. Bijvoorbeeld bij een verbouwing en de inboedel staat in de weg.  Om aan deze vraag tegemoet te komen hebben we een aantal opslagcontainers aangeschaft voor verhuur. In deze containers past ongeveer 8 kuub aan opslag.

Een opslagcontainer bij u op locatie kost  € 49,95 per maand, bezorgen € 50,00 en ophalen € 50,00.   Een opslagcontainer opslaan bij ons in de loods kost € 69,95 per maand, halen en brengen kost € 89,95. Als de container bij ons in de loods staat is het niet mogelijk om bij uw spullen te komen. De prijzen voor de verhuurcontainers zijn exclusief BTW.

 

 

Prijsoverzicht opslag kampeergoederen

Fietsen € 40,00 per stuk

Tenthuis normaal € 380,00
Tenthuis groot € 410,00
Container klein € 380,00
Container groot € 475,00
Aanhangers vanaf € 200,00 
Zomeropslag aanhanger € 95,00 incl. vervoer
Zomeropslag eigen container € 205,00 incl. vervoer

Jaarlijks zullen onze prijzen met de inflatie mee omhoog gaan.